DSC06115_Fotor

Åt frukost på en restaurang som heter Pik Nik två dagar i rad i Playa Del Carmen för att det var så billigt och för att ägaren av stället var så otroligt trevlig och söt mot oss. De hade inte ens en frukostmeny men han gjorde en bara för oss och så sprang han iväg och köpte ingredienser som fattades till det vi hade beställt. Vi dricksade honom rejält kan jag lova!

Den specialbeställda frukosten vi beställde var egentligen inte jättegod men just eftersom att servicen var så genuin och fantastisk så gick vi tillbaka. Kan tänka mig att deras riktiga meny för lunch och middag är riktigt bra dock, har hört en del om stället och nachosen man får till förrätt var riktigt mumsiga.

Är sjukt trött på mexikanskt just nu tho så ikväll blir det nog sallad. Vill typ aldrig mer äta guacamole, nachos eller tacos. I varje fall inte mexikansk tacos och mexikansk guacamole, för det är ju skillnad på hur vi äter tacos hemma och hur den är här nere i Mexico. Tycker om pappas guacamole och svensk tacos mycket mer än det vi ätit här i Mexico.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna