Har ni åkt helikopter någon gång?

En himla häftig upplevelse faktiskt. Vi åkte helikopter över Las Vegas på min födelsedag, vilket var så roligt, inte bara för att vi hade en snygg pilot (se bild…) utan också för att det är en speciell känsla i att åka helikopter jämfört med flygplan. Och sen var ju utsikten över Vegas superfin. Fick se fontänshowen ovanifrån till och med!

Vi tänkte först åka till Gran Canyon över dagen med helikopter men kände att vi inte hade tid då det ändå tar en heldag så därför kändes det perfekt att köra en tur i Vegas istället. De svenska killarna vi lärde känna åkte till Gran Canyon dagen efter dock och sa att det var riktigt ballt så ångrar nästan lite att inte vi också åkte, men det får bli en annan gång.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna