Stranden som Ziggy’s beachclub ligger på är garanterat en av de finaste stränderna jag varit på i hela mitt liv, och då har jag ändå rest en del och besökt en himla massa stränder runt om i världens alla hörn och kanter.

Klart, turkost vatten, kritvit sand och massvis med palmer. Precis som på vykort <3

Ja, ni ser ju själva. Helt magiskt var det.

Inte bara för att vattnet var så blått och stranden så vit utan också för att det knappt var några andra människor där alls. Nu vet jag inte om det beror på att det är lågsäsong just nu i Mexico eller för att de flesta turisterna hänger på stranden El Paraiso som utåt sägs vara den finaste stranden i Tulum. Den var väldigt fin den också men vi diggade den här mycket mycket mer.

Beställde en varsin fruktsmoothie till lunch som vi låg och sipprade på, på en av solsängarna.

Jag och Anna beställde en jordgubbs-, banan- och mochasmoothie och Olivia tog en mix av massvis olika frukter och bär.

Sen solade vi, lyssnade på poddar och badade stup i kvarten, solen brände på rejält idag. Vet inte hur många gånger vi var tvugna att springa ner och svalka oss i havet för att det blev olidligt varmt.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna