Efter morgonpromenaden imorse så hyrde vi cyklar och åkte till Ziggy’s här i Tulum för att äta frukost och hänga vid stranden. Vi gick förbi stället på powerwalken och gick in för att kolla menyn varpå vi föll för stället vid första ögonkastet.

Tulum är ett litet men väldigt utspritt ställe så att hyra cyklar här är att rekommendera då det är för långa avstånd för att gå och känns onödigt att åka taxi, trots att det är billigt.

Ziggy’s låg ca. 15 minuter med cykel från vårt hotell och var sååååå mysigt.

Jag menar vem vill inte sitta med fötterna i sanden och äta frukost samtidigt som man tittar ut över havet?

Olivia och jag beställde först in en varsin juice. Det blev en healthy juice för min del med rödbetor och dylikt i och Olivia tog en apelsin- och limejuice.

Sen beställde vi alla en varsin yoghurt bowl med jordgubbar, linfrön, chiafrön, amarant och granola. Den var supergod och nyttig! Man fick även godaste hemmagjorda brödet och marmeladen som förätt.

Typ alla restauranger här i Mexio bjuder på tilltugg innan maten, något jag tycker är supertrevligt. Oftast är det nachos med salsa dock.

Ziggy’s är även en beachclub och ett hotell så spenderade hela dagen nere på solstolarna vid havet efter frukosten för att vi gillade det så mycket och för att stranden var otroligt fin (visar bilder sen).

Fick ligga på Beachcluben gratis på antingen solbädd eller solstol för att vi åt frukost där, då det i själva verket kostar pengar annars så det var ju bra. Det är nog inte många pesos det kostar dock, då allt här i Mexico är relativt billigt.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna