Hade världens myskväll igår på stranden under vår sista kväll här i Tulum. Vi åkte först och handlade mat på ett supermarket ca. 5 km härifrån. Sen frågade vi hotellet efter tända ljus och satte oss i mörkret på solstolarna nere vid havet.

Vi åt grillad kyckling, minimorötter och vitkål som vi doppade i hommus, mörk choklad, sweet potato chips, Dorritos, grekisk yoghurt, avokado och riskakor. Så himla gott!

 

Supergod mörk choklad utan socker som vi hittade…

Satte även på ett avsnitt av Svenska Hollywoodfruar som vi tittade på…Verkligen drömkväll, gillar dom här tjejerna så himla mycket. Vi är så lika men också så olika. Känner mig så glad och ren i själen just nu. Mår så himla himla bra här borta. Vill aldrig åka hem, aldrig!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna