DSC08572_Fotor

DSC08577_Fotor

Letar ni efter ett par goda burgare i New York så är The Counter på Times Square the place to go to. Det är ett hamburgerhak där man får bygga sina egna burgare, alltså välja helt själv vad man vill ha för kött, bröd, grönsaker, ost, sås, pommes m.m. På bilden i mitten ser ni det lilla formuläret man fyller i för att sedan ge till servitrisen.

Hur drömmigt? Eller kanske inte om ni lider av grov besultsångest precis som Anna och jag, då det tog hundra år för oss att välja vad vi ville ha på våra hamburgare haha. Men tillslut kom jag fram till att jag ville ha avokado, bladspenat, soltorkade tomater, vanlig tomat, gurka och sen vitlökssås och sötpotatis pommes. Det var sinnessjukt gott!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna