Eftersom vi är så sjukt trötta på mexikansk mat just nu så cyklade vi bort till en Italiensk restaurang vi hört mycket om häromdagen, för att få i oss något annat än tacos och burritos haha.

Och Hallelulja vilket bra beslut det var! 

 

För det första så var restaurangen så mysig att jag bara ler av att tänka på den. Det var ljus och växter överallt, servicen var helt fantatsisk och hela atmosfären var bara så jäkla härlig.

  

   

Och för det andra så var maten AMAZING…

Det blev pasta för oss alla, och inte vilken pasta som helst för den var både färsk och hemmagjord. Jag åt en pasta med räkor och tjejerna beställde pasta med svamp och broccoli. Sen fick vi ett supergott nybakat bröd med parmesanost och marinerad vitkål. 

Yum yum! Verkligen ett hett tips om ni någon gång besöker Tulum och har tröttnat på de mexikanska smakerna. Lite saftigare priser om man jämför med de andra restaurangerna häromkring men lätt värt det. Jämför man med svenska priser så kostade det ingenting.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna