DSC09934

Efter timmars resande med diverse olika bussar och taxis så är vi nu framme i Cancun, eftersom att vi ska flyga härifrån till Jamaica imorgon. Har hört både det ena och det andra om Cancun så har därför valt att inte spendera så mycket tid här vilket känns bra eftersom att vårt första intryck av Cancun har inte varit något vidare, hade mycket högre förväntningar om stället nämligen, men vi får se vad vi tycker om det idag.

DSC09897

DSC09909

Sista middagen i Tulum blev på en restaurang som låg mitt emot hotellet. En restaurang vi egentligen inte gillade särskilt mycket då de tog överpriser och kändes lite som en turistfälla men maten var ändå god. Vi delade på friterade fiskbitar till förrätt men någon hemlig sås och sen så åt vi tacos och fajitas till varmrätt.

DSC09905-001

Kommer sakna Tulum, det var magiskt!

Fast längtar något otroligt till Jamaica, dit vi åker imorgon <3

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna