God morgon!

Har precis varit ute och tränat här på morgonen i Cancun och nu ska vi packa ihop det sista, äta frukost och bege oss till flygplatsen för att åka till Jamaica. Vi kommer mellanlanda i Fort Lauderdale i Florida och sen åker vi därifrån till Kingston. Eftersom att Olivia är nära familjevänner med en familj som bor på Jamaica så kommer vi bo hos dom de första nätterna vilket ska bli så roligt. De verkar hur gulliga och snälla som helst och kommer till och med och hämtar oss på flygplatsen.

Cancun har inte varit riktigt som vi tänkt oss, det är rätt commercial och bara en massa stora all inclusive hotell längs stansen där man inte ens kan ligga och sola så gillade det inte alls faktiskt. Tulum har helt klart blivit en favorit, men även Playa Del Carmen. Synd bara att vi inte upptäckte de fina stränderna i Playa Del Carmen förrän typ de två sista dagarna.. Men men, now we’re off to Jamaica and I couldn’t be happier <3

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna