Äntligen är vi framme på Jamaica och Ocho Rios där vi främst kommer spendera våran vistelse här på Jamaica! Planet blev fem timmar försenat så kom inte fram till Ocho Rios, som ligger ca. 2 timmar norr om Kingston, förrän mitt i natten.

Familjen Olivia känner här bor så himla fint. Jag menar, check this view out!!! Precis nedanför vid vattnet så kommer kryssningsfartygen in och inte så långt härifrån ligger ett fint vattenfall.

Vi sov länge men nu har vi myst hela morgonen med Liam, den 10-åriga sonen i familjen. Han är så söt och verkar ha blivit helt förälskad i Anna då han följer efter henne vart hon än går.

Sedan serverades supergod frukost som städerskan och trädgårdsmästaren som jobbar för familjen gjorde i ordning. Det bjöds på Jamaikanska Johnny cakes, scrambled eggs, bacon, avokado och apelsinjuice. Supergott!!! Vi har sån lyx för mamman i familjen äger en populär restaurang här i Ocho Rios så vi lär få testa på och äta hur god mat som helst. Lääääängtar, vi alla tre är matvrak!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna