DSC09892_Fotor

Har bara degat hela dagen och hängt i huset som vi bor i då vi fortfarande är helt slut efter gårdagens strul med flygningen över hit till Jamaica. Men tog oss ut på en liten promenad ner till staden i varje fall för att gå och äta lite sen lunch/ middag på Miss T’s Kitchen, restaurangen som mamman i familjen vi bor hos här i Jamaica, äger.

Vi fick bland annat testa på Miss T’s Curry Goat, Oxtail (oxsvans), Bummy (typ friterat bröd), Saltfish Fritters (sååååååå goda) och Fried Chicken. Älskar när man känner någon som vet vart och vad man ska äta när man är utomlands. Kan därför bara tipsa er om att verkligen besöka Miss T’S Kitchen om ni någon gång har vägarna förbi Ochos Rios. Restaurangen är nämligen precis lika populär hos locals som hos turister.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna