DSC00554

IMG_6905.JPG

Förlåt ännu en gång för dålig uppdatering men internet strulade igår också men nu är vi back on track. Igår så var vi uppe i Mystic Mountains och gjorde zip lining, åt lunch och åkte bobslade.

DSC00575

IMG_6904.JPG

Man började med att åka upp i som en sittlift upp på berget med fantastiska vyer över regnskogen och havet. Det tog ca 20 minuter och var jättemysigt faktiskt.

DSC00336

IMG_6922.JPG

Direkt när vi kom upp på toppen så åt vi lunch på restaurangen som finns där, vilket inte direkt är något att rekommendera då det absolut inget var speciellt, utan bara fin utsikt över hamnen här i Ocho Rios.

Men är man hungrig, vad ska man göra? Haha.

DSC00565

Utsikten från restaurangen..

DSC00563

Efter det så åkte vi bobslade, det är som en berg- och dalbana bara det att man åker själv samt styr sin egna hastighet vilket var sååååå roligt. Man kunde åka två och två dock så jag och Anna åkte tillsammans och vi skrek typ hela vägen haha!

DSC00569

Sen gjorde vi zip-lining, och eftersom att ingen av oss gjort det förut så vågade vi inte ta med vår GoPro för att filma ifall vi skulle tappa den, men ångrar det… för det hade vi verkligen kunnat gjort. Det var inte i närheten av så läskigt vi trodde att det skulle vara.

Det var fem olika zip-lines och en gång så åkte vi rakt ner från en plattform till en annan vilket var läskigare än alla fem zip-linsen tillsammans haha. Vill verkligen åka zip-line igen, riktigt roligt var det!

DSC00615

Fanns även en infitipool uppe på berget som vi badade lite i efter alla aktiviteter. Bad en kille ta kort på oss men han var ingen duktig fotograf så bilderna blev sådär…

Vi skrattade mest… haha

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna