Äntligen är min och Ellinors podcast Måndagspepp tillbaka!!!! Den 2e November släpps vårt första avsnitt av säsong 2 som kommer bli bättre och roligare än någonsin. Vi har så mycket roliga avsnitt inplanerade som kommer komma upp and we know you will love it!But that’s not all, den 30e Oktober har jag och Ellinor fixat något alldeles alldels speciellt till er, så save the date så kommer mer info snart!

Ni som följer oss på Instagram kommer få reda på vad det är som händer den 30e Oktober först av alla, så följ oss där för det kommer vara begränsade platser som gäller! Ni hittar oss under @mandagspepp2015 <3Documents3

Längtar efter att få träffa alla er snart igen med…

Vi är lika taggade som er på att dra igång Måndagspepp igen och göra alla dessa grå och tråkiga måndagar lite roligare. Och glöm inte att ni kan lyssna på våra gamla avsnitt om och om igen HÄR.

Kram på er alla måndagspeppare, nu är det dags att äntligen börja räkna ner på riktigt.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna