Lånade Olivias baddräkt från Missguided och mitt smycke är ifrån Ur & Penn

IMG_7035.JPG

Igår var det som sagt dags för att klättra det kända vattenfallet Dunn’s River Falls här i Ocho Rios och för att ta oss dit så var tanken att vi skulle åka katamaran och komma dit havsvägen. Båten gick 13.30 och vi lämnade huset för att promenera de dryga tre kilometrarna 13.10, vilket kändes ganska tajt…

Men det roliga är att Lauren (tjejen i vår ålder hos familjen vi bor hos) inte ens var det minsta stressad över att vi skulle bli sena och missa båten. Och det är lite så det funkar här på Jamaica, det finns liksom ingen tid. Något som på ett sätt måste vara så himla skönt men på ett annat så jäkla jobbigt.

Vilket fall så blev vi 20 minuter sena. Men det gjorde ingenting, för en liten båt körde ikapp oss till den stora båten thank god! Väl på båten så serverades det Patties, a typical Jamaican dish som typ är som våra piroger fast godare. Biffen inuti är så otroligt gott kryddad, yuuuum! Vi fick även fruit punsch som på tillbaka vägen blandades med Rom. Vilket kändes ganska smart eftersom att vi skulle klättra i vattenfall och det inte är världens smartaste att göra det onykter haha.

DSC00370

Tog en bild på båten medans vi var påväg till den i vår egna lilla taxibåt haha…

IMG_7032.JPG

Olivia, Anna och Lauren som är född och uppvuxen i Jamaica och är en av döttrarna i familjen vi bor hos.

Hon är sååååå snäll <3

Senast överförda4

Tog sjukt många bilder (som vanligt…) så la in några i ett litet collage också. Älskar att vi alla gillar att ta kort dock, jobbigt det hade varit om ingen av de andra var lika in to it som jag.

DSC00382

DSC00393

Ibland orkar jag faktiskt inte med över hur snygga vänner jag har?

Fortsättning följer med bilder ifrån vattenfallet…

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna