Igår lagade vi middag till familjen vi bor hos här på Jamaica. Tanken var att det skulle bli en supersvensk trerätters så frågade på Twitter och snapchat om förslag kring vad vi kunde göra och fick massor med bra idéer. När vi sedan bestämt oss om vad vi skulle laga så fick vi reda på att pappan i familjen är Vegan… Så det var bara att ändra planerna haha.

Anna lagade maten, Olivia förberedde paj och hackade grönsaker och jag styrde upp, plockade undan och hjälpte till mentalt med positiv energi. Jag är ju nämligen THE MOST UNTALENTRD PERSON EVER när det kommer till matlagning tyvärr… Anna och Olivia bara skrattade åt mig när jag försökte hjälpa till. Det enda jag är bra på är enkla nyttiga mellanmål, smoothies, rawfood snacks, nyttigt bröd och frukostar.

    
 
Det hela slutade med att vi gjorde pytt i panna med en god, fräsch sallad, kallsås och stekt ägg. Sen så blev det äppelpaj med vaniljglass. Och vet ni vad? Familjen älskade det och den kalla såsen som Anna gjorde ville till och med AnnaKay (mamman i familjen som äger restaurangen Miss T’s Kitchen) ha recept på för att kanske använda till sina burgare i restaurangen. Hur roligt?

Satt uppe till midnatt och drack rödvin. Så mysigt, perfekt kväll. Blev jätteglad över att familjen verkligen uppskattade att vi lagade middag och att de tyckte att det blev så gott <3

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna