Hur vackert är det inte här när solen lyser in?


  

The squad: Olivia, Anna, Lauren och jag

Här kommer bilderna från vattenfallet vi klättrade! Det var så roligt och inte alls så svårt som jag trodde att det skulle vara men det gäller att ha tungan rätt i munnen om vi säger så. I början säger de åt alla att hålla handen och gå som i ett led men det kändes bara så mycket svårare så vi struntade i det.

Vi tog alla bilder med Laurens Gopro 4 som har en skärm så att man ser vad man faktiskt tar kort på.

Älskar den, borde egentligen köpa mig en.

  

Här bakom oss där vi står så börjar vattenfallet och rinner ut i havet.

Skulle verkligen rekommendera er att börja nerifrån och ta er med båt dit.


Och här bakom ser ni hur alla andra gick i led och höll varandra i handen förutom vi haha. Men Lauren har ju varit i vattenfallen många gånger innan så det var inga problem plus att alla hjälpte varandra om det behövdes.

Om ni åker till Ocho Rios måste ni klättra Dunn’s River Falls! That’s an order.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna