Sista dagen på Jamaica spenderades ute till havs. Blev utbjudna på en båt av en kille som vi träffade igår på ett stort beachparty vi var på. Det vi inte visste nöt vi bestämde oss för att följa med var att det var lite utav en familjedag där ute på vattnet och huvudsyftet med båtturen var fiske (?) Hallå, hur tänker en kille när han bjuder med ett gäng tjejer på en fiskedag? Haha. Det blev inte riktigt som vi hade tänkt oss när vi kom där med målade läppar och fina beachtunikor om man säger så… Men vi hade några härliga stunder ändå som ni kan se ovan…

Nu har vi precis ätit middag för en sista gång med familjen och packat våra väskor. Det känns så tråkigt och lämna, är verkligen inte klar med Jamaica än.. Så mycket mer jag vill se och göra. Men jag ska inte klaga för nu väntar a week of fun i Miami innan det bär av hemåt.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna