Restaurangen på hotellet hade stängt men dörrvakten fixade ett varsitt glas vitt till oss ändå.

Hur gullig? Vi bor mitt i smeten på The Hotel of South Beach.

Har fått många kommentarer kring hur jag lockar håret på senaste. Gör det med en plattång och sedan låter jag de kallna och kammar ut dem.

Älskar att locka håret <3

Dör angående hur snygg Olivia är på den här bilden. Don’t you agree?

Efter middagen på Whole Foods, fixade vi oss och tog ett glas vin precis utanför hotellet och bestämde oss för att gå ut. Vi åkte iväg till en klubb som heter Set som bara låg några kvarter bort från där vi bor. Då vi efter mycket om och men äntligen hittade en bra promoter via Instagram som vi gick in med.

Sen framåt 03 någon gång så åkte vi förbi Wall, en annan klubb som kändes exakt likadan som Set. Gillade ingen av dom speciellt mycket dock men verkar inte som att det är så mycket folk i Miami just nu. Allt känns rätt dött liksom. Förhoppningsvis blir det bättre till helgen. Känns så skönt att äntligen vara i USA igen dock då allt är så mycket enklare här jämfört med Jamaica och Mexico. USA är nog fasiken favoritstället ändå.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna