Min resa i Centralamerika och USA börjar gå mot sitt slut. Men kom på en superrolig grej häromdagen när vi låg på stranden som vi måste göra innan jag åker hem. Skulle det inte vara kul om ni skickade in frågor ni har till Anna och Olivia om mig och resan vi gjort tillsammans och så svarar det i ett videoinlägg imorgon?

Kan vara allt ifrån om deras första intryck av mig stämde in på hur jag är när det lärt känna mig, vilka min bästa och dåligaste sidor är, hur man gör mig glad, vad jag älskar att äta, vilken klubb i New York vi tyckte var roligaste och varför, hur det fungerar med promoters, vilken plats vi gillade mest osv.

OBS OBS OBS! FRÅGESTUND AVSLUTAD, video kommer inom kort.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna