Alltså wow jag hinner inte med bloggen här i Miami, vi gör saker hela tiden och tiden bara rinner iväg.. Känns så sorgligt att jag ska åka hem om två dagar och lämna dom här två tjejerna medans det fortsätter deras resa till Australien.. Vi har ju kommit varandra så nära <3

Vilket fall så måste jag berätta om gårdagens utekväll här i Miami som troligtvis är en av de sjukaste kvällarna jag upplevt. Vi började med att äta middag på en supernice restaurang som heter STK och bara ligger några blocks ifrån där vi bor på South Beach. Det är ett steakhouse vars ursprungliga restaurang finns i New York. Perfekt restaurang att gå och äta mat på innan man ska gå ut både här i Miami eller New York.

IMG_7512.JPG

Man måste boka bord men det går inte och göra samma kväll, fick varsitt glas champagne när vi kom dit då det tydligen var den internationella champagnedagen igår haha, sjukt random. Men supermysigt.

Atmosfären var så himla nice, det var en DJ som spelade sjukt bra RnB låtar, personalen var jättetrevlig och det var bara snygga människor där som alla skulle vidare ut i dimman..

IMG_7513.JPG

Jag åt en Skirt Steak med tyffelpommes och bearnaisesås och sen ett glas vin till det. Maten var så sjukt god, även brödet vi fick till förrätt var magiskt. Och tryffelpommes, kan inte ens prata om den utan att det vattnas i munnen på mig.

Ni måste verkligen, verkligen gå hit och käka.

IMG_7510.JPG

Anna och Floyde

Efter middagen på STK åkte vi till Ivy, där vi helt plötsligt hamnade vid Floyde Mayweathers bord. Majoriteten av alla där var livvakter och folk som jobbade för honom tho haha. Hade så kul och blev sedan medbjudna av Floyde himself att följa med på strippklubb och efterfest.

Väl på strippklubben blir vi eskorterade genom en lång korridor till ett privat rum där vi fick beställa mat och fick mer champagne. Sen kom ca. tio tjejer in med världens snyggaste kroppar och så skickades sedelbunt efter sedelbunt med dollarsedlar runt bland killarna som kastades runt. Pengaregn deluxe med andra ord.

IMG_7522.JPG

Det hela slutar med att vi bokstavligen sitter i dollarsedlar, det var helt sjukt. Helt, helt sjukt! Hela golvet var täckt med pengar (!!!!) Kom inte hem förrän 10 imorse då vi sedan åkte hem till hans svit för mer pengaregn. Det kändes som att vi hade hamnat i en film bokstavligt talat.

Sjuk kväll va?

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna