Satte precis på mig solglasögonen inne på cafeét vi ätit lunch på för att jag inte kan hindra tårarna som kommer av tanken på att jag bara har en halvtimme kvar med tjejerna innan jag måste ta en taxi till flygplatsen för att åka hem till Sverige. Att låten Skinny Love precis kom på gör ju inte saken bättre heller… Känner mig så tom, så fruktansvärt tom. Vad ska jag göra nu? Vad vill jag göra nu?

Jag tror inte ni förstår hur mycket jag tycker om dom här två tjejerna och vad mycket skratt, tårar, glädje och ångest vi delat med varandra och upplevt under de här fem veckorna vi rest tillsammans. Ingen som fått reda på att vi bara känt varandra i fem veckor tror på oss.

Anna och Olivia, jag kommer sakna er så mycket, men det gör inte så mycket för jag har funnit två vänner för livet och vi har rean planerat nästa resa tillsammans. Åh vad jag tycker om er <3

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna