Välkommen tillbaka till verkligheten Hanna!

Känns så overkligt och fruktansvärt tomt att vara hemma i Sverige igen efter att ha levt fem veckor i en drömvärld svävandes på moln i en konstant lycko-bubbla. Men frågan är väl snarare om jag någonsin kommer känna mig redo att byta ut utekvällar som man aldrig vet vart dom slutar, färskpressade juicer på stranden, poolpartyn och dagsfester som håller på till solen går ner och sena varma myskvällar på en balkong iklädd en tunn klänning med ett glas vin i handen, mot ett mellanmjölks liv i Sverige?

Jag älskar dock att mitt liv har sådana kontraster. Att ena dagen bo på hostel, dela badrum med fyra främmande människor och andra dagen äta en avokadosallad klockan 6 på morgonen tillsammans med Floyd Mayweather, bokstavligt talat bada i dollarsedlar och dricka champagne med Lil Wayne.

IMG_7604.JPG

Jag menar Instagramlivet där palmträd, nyttiga sallader, champagnefrukostar, kritvita stränder, fina väskor, vinprovningar med tjejgänget och manikyrer finns i flödet är ändå livet jag vill leva, ska leva och har levt de senaste veckorna.

Skärmavbild 2015-10-27 kl. 07.17.00

För wow vilka veckor jag haft borta i USA, Mexico och Jamaica. Jag har verkligen levt min definition av drömliv och hunnit se och upplevt så mycket på så kort tid och är så otroligt tacksam och glad över att jag kunnat gjort detta. 

Skärmavbild 2015-10-27 kl. 07.16.51

Nu vi får se vad som händer härnäst. Har ju inte direkt någon plan över livet. Å ni som känner mig vid det här laget vet ju mycket väl att vad som helst kan hända. Vem vet vart jag befinner mig om några veckor? Jag kanske får för mig att jag vill bli lejonvetrinär och flyttar till Afrika på obestämd tid? Det enda jag bestämt mig för är att prio ett för kommande veckor kommer att vara min hälsa. Jag behöver verkligen jobba på att inte stressa upp mig för småsaker och lära mig att jag inte kan vara med på allt jämt utan att man ibland måste tacka nej och att det inte gör något att man inte hinner med allt.

DSC00207

Så tänkte avsluta med det här citatet för det är verkligen SÅÅÅÅ JAG då jag har jättesvårt för att slappna av och njuta av stunden, utan ska alltid tänka på vad som händer närnäst, hur jag ska få till en fin bild, hur man själv ser ut och att allt ska visas upp på sociala medier oavsett om det handlar om vad man gör, vad man äter eller vad man har på sig. Nu är ju visserligen detta mitt jobb men ibland behöver jag faktiskt lägga ifrån mig telefonen och spara bilder av vackra platser och mysiga tillfällen i mitt minne istället för i mobilens.

Ta hand om er <3

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna