Min svinsnygga klänning kommer härifrån och kostar endast 119kr då den är på REAN just nu. Skynda fynda, har använt den såå mycket och den är både sexig och elegant.

Sitter just nu i Helsingfors och väntar på sista flyget hem till Stockholm så tänkte passa på att säga hej och blogga lite om sista kvällen vi hade i Miami, som faktiskt blev en av de roligaste kvällarna under veckan där. Söndagar på LIV är nämligen typ bästa på hela veckan, det var helt sjukt!!! Igår var DJ Khaled där med, ni vet ”All I do is win win win no matter what”. Älskade LIV, lätt roligaste klubben vi var på.

Tog tyvärr inte så mycket bilder dock då vi även igår festade med Floyd och co. (tyo riktiga homies nu ju haha) Sååååå rolig kväll varje fall och kom inte hem förrän 8 på morgonen så är helt död. Blev ingen efterfest på en strippklubb denna gången tho utan var i hans svit och åkte till Denny’s och nattkäkade istället haha. Tar tillbaka att det inte var så roligt att festa i Miami, går man till rätt ställen och hänger med rätt folk så är det faktiskt lika roligt som i New York!!

Ses snart Stockholm <3

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna