Men alltså hade världens mysigaste eftermiddag idag, då jag och Ellinor bjudit in några poddlyssnare till Afternoon Tea för att hänga lite med oss. Kom hela 30 stycken och vi bjöd på te, kakor och små mackor. Bjöd även de tio första på en varsin goodiebag ifrån sminkmärket Glam of Sweden.

Skulle egentligen haft eventet på vårt stammisställe Vetekatten men blev illa tvugna att ställa in hos dem så megatack till bästa, bästa Konditoriet i Sturegallerian för att ni ställde upp i sista sekund.

   

   

Det är verkligen alltid så sjukt roligt att få träffa er, krama om er och bara småprata lite om allt möjligt. Uppskattar dessa stunder så otroligt mycket. Jättekul att de var lyssnare ändå från Umeå, Luleå och Piteå som hade kommit ner också.

Ni som var där får gärna mejla bilderna till mig som vi tog tillsammans på hannalicious.blogg@live.se

  

Under eventets gång så umgicks vi bara med alla och pratade om allt ifrån resor och psykisk ohälsa till kärleksproblem. Berättade även lite hemlisar om nästkommande säsong av Måndagspepp som börjar nu på måndag!!! 

Hur taggade är ni?

  

Tack till Konditoriet som styrde med lokal och Afternoon Tea , världens bästa Herman Caroan för rörligt material och alla fantastiska läsare för att ni kom. Vi älskar er!! 

Puss

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna