Bilder från morgonens frukost på mitt och Ellinors favoställe Vetekatten. De var till och med två tjejer som kom till Vetekatten häromdagen för att de hoppades på att de skulle få syn på oss då de lagt märke till att vi brukar hänga där haha.

Sitter äntligen på tåget påväg hem efter tre hektiska dagar i Stockholm fyllda med jobb, möten och events. Ska därför bli sååååå skönt att komma hem, ta en dusch, packa upp min väskor och dricka en kopp te. Behöver verkligen det mer än någonsin just nu. Har inte ens hunnit landa och komma hem från min resa eftersom jag packade om och åkte direkt till Stockholm. Känns så tråkigt att mina föräldrar inte är hemma nu dock. De åkte nämligen till L.A imorse… Snacka om otajmat. Har så mycket att ta tag i som hade underlättat om de hade kunnat hjälpa mig med. 

Men på tal om hjälp så spelade vi precis in ännu ett poddavsnitt med en sån sjukt inspirerande person som ni kommer ÄLSKA!!! Både jag och Ellinor lärde oss flera nya saker om oss själva. Längtar verkligen till det kommer ut så vi kan få se era reaktioner på detta avsnittet.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna