_MG_4657

8S0A7347

8S0A7419

_MG_4640

_MG_4664

God morgon!

Här kommer ett gäng bilder ifrån Halloweenfesten på Bergmans i torsdags som Bikbok och Colin Magazine styrt upp. Det var superkul och DJ:n spelade sjukt bra musik, ni vet typ Destiny’s child, Kanye West, Rihannas Umbrella, Trap Queen och Chris Brown. Älskade det! Musiken gör så mycket när man är ute, speciellt när jag och Ellinor går ut eftersom att det enda vi gör är och dansa riktigt riktigt fult. Avslutade varje fall kvällen på Suite, men det var inte alls lika roligt så hade lika gärna kunnat skippa det. Var så himla roligt att träffa Ellinor igen dock, har saknat henne så.

Nu ska jag göra frukost och baka nyttigt halloweengodis, lovar att lägga upp recept så fort som möjligt så att ni också kan baka lite inför kvällen kanske? Vad ska ni göra ikväll? Jag kommer bara vara hemma och dricka te, har så mycket att stå i och göra nu när jag kommit hem så måste prioritera det i första taget. Happy Halloween <3

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna