Om ni vill veta mer om vad som egentligen hände på partybåten i Kroatien då till och med Aftonbladet skrev om vår resa, hur mötet med Floyd Mayweather egentligen var och mycket mycket mer om min 5 veckors resa genom USA, Mexico och Jamaica så får ni inte missa vårt första avsnitt av Måndagspepp säsong 2. Det är nämligen en del saker jag inte berättat i bloggen som jag berättar om i podden. En av dem ser ni nedanför i Collaget.

Mexico

Vi går igenom allt och lite till och bjussar på ett extra långt avsnitt.

Ni hittar det HÄR och på Itunes och Podcasterappen såklart. Hoppas ni gillar det och hoppas ni fortsätter lyssna på vår härliga podcast varje måndag. Vi har en fantastiskt rolig och spännande säsong framför oss så vi hoppas ni också ser fram emot detta.

Den här säsongen kommer vi efter detta avsnittet att gästas utav tre sjukt intressanta och roliga personer. Tre avsnitt som ni kommer älska och tre avsnitt som ni kommer inspireras sjukt mycket av. Nu kör vi!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna