God Morgon!

Är fortfarande Jetleggad så vaknade precis och somnar inte förrän 02-03 på morgonen vilket stressar upp mig något enormt då det värsta jag vet är att vakna efter klockan nio eftersom det känns som att hela dagen bara försvunnit när man vaknar så sent. Håller ni inte med?

Vilket fall så har jag sjukt mycket att göra nu de kommande dagarna framöver. Det är mycket jag behöver ta tag i och en del stora beslut jag måste ta. Har ju varit på semester i 5 veckor så det känns väl inte så konsigt iofs. Så länge skulle jag verkligen uppskatta om ni kunde kommentera det här inlägget och berätta vad ni vill se mer av här i bloggen. För jag känner mig lite vilse just nu.

Det känns inte som att ni kommenterar lika mycket som förut vilket gör mig lite ledsen. Så snälla ge mig lite respons på vad ni gillar och inte. Vet att det varit rätt krångligt att kommentera bloggen sedan jag flyttade över den till Solo men det går! Så vill ni veta mer om resan? Ta del av mer recept, mode, längre texter? BERÄTTA!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna