Senast överförda5

DSC01203

Dags att testa lite nya hårprodukter…

Efter resan så hade jag typ inget annat val än att ta ur mina Hairtalk Extensions då mitt hår inte mår så jättebra efter allt salvatten och sol det fått.. Så är numera korthårig och har fått ett helt nytt hårkit som jag ska testa. Min frisör Gabby på Bangerhead sa att det här var det absolut bästa för att bygga upp mitt hår just nu så jag litar på henne och är sjukt taggad på att se resultat.

Märket jag ska testa heter Oribe, flaskorna ser superlyxiga ut, det luktar himmelst och märket ska tydligen vara jättebra. Å inte nog med det, vem tror ni stylade Catlin Jenners hår för Vanity Fair omslaget? Jo, Mr Oribe, mannen bakom märket. Det är riktigt bra grejer det här med andra ord? Här hittar ni produkterna ifall ni också är sugna på att testa dem.

Nu kommer tre snabba hårtips:

1. Schampoo – Hårinpackning – Balsam är den rätta ordningen!

2. Byt hårprodukter lite då och då annars vänjer sig håret och det ger ingen effekt.

3. Använd bara hårprodukter som är anpassade för din hårtyp.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna