1. Vit kappa (HÄR) 2. Beige ribbat set (HÄR) 3. Väska med guldkedjor (HÄR) 4. Vita pumps (HÄR)

Absolutely love Khloes Outfit ovan, tycker den är så snygg. Tycker även det nude färgade setet som jag länkat ovan är svinsnyggt. Funderar på att köpa det faktiskt. Älskar beiga toner.

Aktivt dokument2Snodde idéen till det här kollaget av Lovisa Barkman.

Jag har blivit helt insnöad på att ha på mig för långa ärmar, tycker det är så jäkla snyggt. Khloe brukar ha det ofta, senast här i en video från hennes app. Extra fint är det när ärmarna är lite utsvängda också, håller ni inte med? Behöver verkligen mer sådana mysiga tröjor nu till vintern.

Klänningen i den snygga vinröda färgen hittar ni förövrigt HÄR

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna