Senast överförda12

Finns det något mysigare än att gå en promenad i det trista höstrusket, komma hem, ta en varm dusch, sätta på sig sina mysigaste kläder, tända ljus, göra en kopp te, bädda ner sig i soffan och läsa lite? Don’t think so. Behöver lägga undan mer tid åt detta nu när jag tänker på det för det finns faktiskt inget mer avkopplande och härligt.

Vilket fall så har Adlibris en Läslovskampanj just nu där man kan bland annat kan fynda 4st pocketböcker för 149kr HÄR, perfekt julklappstips? Det finns även utvalda hälsoböcker (bästa böckerna) för 99kr styck, som ni hittar HÄR. Kampanjerna gäller tom 8e november. Och utöver det så måste jag bara tipsa om mina favoritböcker just nu.

DSC01231_Fotor

Första tipset är boken Superhälsa. En bok full av recept med hälsosamma och naturliga ingredienser. Här finns allt ifrån enkla vardagsfrukostar och härliga helgbruncher till lunch och middag. Mycket smoothies, juicer och nyttigt snacks också. Och inte nog med det, hon tipsar även om sina favoritrestauranger och häng i L.A. Ja, ni förstår säkert varför jag ÄLSKAR den här boken. Blir så sugen på att skriva en själv när jag kikar i den här.

Hälsoböcker är verkligen min grej, jag älskar att bläddra runt bland inspirerande, härliga bilder och nyttiga recept. Speciellt när det är så fina och somriga bilder som i just den här boken Superhälsa.

DSC01242_Fotor

Ett annat boktips är självklart The Secret. Om ni inte har köpt hem den än känner jag mest, vad väntar ni på? Den kommer helt ärligt förändra ert liv och då menar jag bara till det bättre. Jag har blivit så positiv och glad sen jag fick nys om Attraktionslagen.

Älskar även typiska tjej böcker som är lite i stilen med Girlboss, Säker stil och Not that kind of girl. Har dock inte läs någon av dessa men tycker de verkar vara precis i min smak. Kanske borde beställa en nu? Har ni något härligt boktips? Kanske typ någon matlagningsbok för nybörjare? Wow, vad jag skulle behöva något sådant.

Inlägg i samarbete med Adlibris

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna