DSC08203_Fotor

Vart finns de bästa nattklubbarna i New York?

New Yorks uteliv är enligt mig det mest livfulla i hela världen och slår nog alla ställen jag festat på, och då har jag ändå varit i både Sydney, Stockholm, London, Dubai, Miami och Vegas. Varför? Du vet aldrig vad som händer, vem du stöter på och de går alltid all in! New Yorks klubbar och fester är de bästa jag någonsin upplevt. Ni måste bara dit!!!

Det jag gillar mest med New Yorks uteliv är att alla klubbar är relativt små och intima. Jag är inte så mycket för stora kommersiella houseställen där det bara är dunk dunk dunk, utan jag gillar den här mer personliga atmosfären. Sen finns det också så mycket att välja på oavsett om du sugen på att klä upp dig från topp till tå och dansa hela natten eller om du bara vill ta en öl på en liten bar. Tydligen ska det nämligen finnas sjukt många bra barer i New York, men tyvärr hann vi inte med någon av dem utan vi klubbade mera. Men det får bli nästa gång jag åker dit!

I New York funkar utelivet precis som i London (har skrivit om utelivet och klubbarna i London här). Man går ut med promotors om man vill vara säker på att komma in, få gratis alkohol under kvällen, VIP, gå före i kön och stå vid ett bord. Och precis som i London så är det princip bara skandinaviska tjejer som hänger vid promotor borden och även i New York så anordnas mycket gratis middagar och pre drinks innan man går ut. Promotors är som vanligt helt gratis, de tjänar pengar på att ni följer med dem på klubbarna så oroa er inte för det. Det man ska tänka på när man åker till både New York och London är att alla nattklubbar och barer är olika bra olika dagar. Så se till att gå till rätt ställe på rätt dag.

Här kommer listan över de klubbar jag gillar mest i New York.

stair+final

upstairs+final

Avenue

Liten men intim klubb som blev en av våra favoritklubbar då de endast spelade RnB. Skulle inte rekommendera att gå hit om man inte har promotor eller bord dock då det är packat med folk. Men princip alla på Avenue har ett bord de står vid.

Tydligen gillar rätt många kändisar det här stället också. Bland annat Justin Bieber och Rihanna var där veckan innan oss och Amber Rose firade sin födelsedag häromdagen.

Senast överförda4

1OAK

Ett annat kändistätt ställe (om man nu gillar det), precis bredvid Avenue är 1OAK. Vi var knappt där dock men tydligen är det svårt att komma in här om man inte är 21.

Jag gick hit själv en kväll utan promoter, då tjejerna redan var där inne och jag kom inte in trots att min födelsedag var två dagar efter. Detta endast för att jag inte hade promotor.

about-gallery-gold-2

Haus

Här var det princip bara svarta snygga killar och tjejer som verkligen kunde röra på höfterna (vilket vi total älskade!!). Tror inte det är jättemånga promotors som går till det här stället också vilket är nice. Det var mycket dancehall och RnB och det var även här vi var i VIP:en och festade med några NBA spelare däribland James Harden som för närvarande dejtar Khloe Kardashian.

En rolig anekdot kring honom och den kvällen var att när Anna och en av killarna gick ut för att ta lite luft så var det fullt med paparazzis utanför som fotade dem.

bounce-sporting-club-1

IMG_4438

Bounce

Bounce är en sportbar, och även här var det massvis med snygga killar. De spelar skitbra RnB även det stället och se till att gå dit på en bra dag. Vi var där en söndag och det var världens drag. Antar att det beror på lite vilka matcher det är osv, tror nästan att det bara kör events där när det är någon speciell match så in och kolla hemsidan för vilka datum det är för det vill ni inte missa. Folk stod på borden och dansade hela kvällen och det var riktigt kul! Även Bounce blev ett favoritställe för oss.

crowd-at-the-moet-rose-lounge-with-future

IMG_4699-0.jpg

En bild från när jag och Anna var på toaletten på The Box (typ det enda stället man faktiskt får ta kort haha) Min klänning är från Forever 21 och Annas härifrån

The Box

The Box i NYC är orginalklubben och den är både mindre och bättre än The Box i London, my opinion. Varför? Det är mer intimt, exklusivt och svårare att komma in i NYc vilket gör det mer exklusivt och roligare att vara där. Men precis som The Box i London så är det en mystisk burlesque klubb som är rätt sjukt. I New York kändes allt mer hemligt, man fick popcorn till showerna och toaletterna var både utrustade med det ena och det andra. Här fanns även en balkong där det är små VIP bås. Det är så synd att man inte får ta några kort där inne..

Det är extremt svårt att komma in på The Box i New York om man inte känner någon dock, men det är alltid värt ett försök. Jag tycker verkligen inte att man får missa The Box, men det kanske bara är jag.

Visste ni förresten att The Box i New York är med i Gossip Girl? Det är nämligen Chucks klubb i serien. Hur roligt? Visste inte det förrän jag precis googlade faktiskt. Kanske därför Ed Westwick gillar att hänga på The Box i både NYC och London in real life as well?

IMG_7618.JPG

IMG_4839-0.jpg

PHD Rooftop

PHD rooftop, ett förfestställe med magisk utsikt över New York. Ni måste gå hit oavsett om ni vill festa eller inte. Det är sååååå roligt där och jättebra musik, glöm inte att det är ett förfestställe tho.

Ni får inte missa PHD Rooftop!

optimized-daynight3rd22

LAVO

LAVO anordnar både bruncher och middagar och så är det en nattklubb. Vi gillade inte LAVO på kvällen speciellt mycket då det kändes alldeles för mycket som en svensk, vanlig klubb som spelade house. Men brunchen var superrolig för den gick verkligen lock (ja, ni ser ju ovan) och så var det god mat.

UPDATE: Fick en kommentar om att det här var en dålig guide då denne personen inte tror att vem som helst kommer in på de här klubbarna men vill bara uppdatera er och försäkra er om att ni absolut kan komma in på de här klubbarna (om ni går med en promotor dvs). Alla är enkla att komma in på utom The Box.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna