WOW, vilken säsongsstart det blev för Måndagspepp i måndags!!!

Har fått helt fantastisk respons och toppar nu till och med iTunes (!!!) Vilket är superroligt.

IMG_8042.JPG

Något annat som är sjukt roligt är att Måndagspepp under de första fyra avsnitten har med sig sin första sponsor någonsin Lärarjouren.se! Ett företag man kan vända sig till om man bor och pluggar i Stockholm och vill extrajobba som vikarie på förskola, grundskola eller gymnasie.

Det känns jätteroligt att få jobba med ett företag som Lärarjouren som vi känner att vi kan stå bakom och tycker om. Så om ni bor och pluggar i Stockholm och känner er sugna på att extrajobba som vikare gå in på Lärarjouren.se och anmäl er.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna