1. Off duty dress (här) 2. Silky wrap dress (här)

Som jag nämnde tidigare så har jag blivit helt insnöad på Burgundy den här hösten. Jag älskar färgen och tycker verkligen att den känns perfekt nu i höst och vinter både att ha på naglarna, väskan och tröjan.

Här nedan kommer därför lite tips på klänningar i Burgundy och vinrött som man kan ha på sig på julafton eller juldagen. Vet att det kan kännas lite tidigt att fundera över vad man ska ha på sig i jul redan nu men jag är så sjukt taggad på att fira jul i år att jag redan börjat kika. Har ju inte firat jul hemma på 3 år.

Senast överförda13

1. Sammetsklänning (här) 2. Glittrig klänning (här) 3. Turtle neck dress (här)

Senast överförda14

4. Do me anyway dress (här) 5. Knälång klänning (här) 6. Overlay dress (här)

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna