Fortfarande inte köpt något till pappa att ge honom på Fars Dag på söndag? Här ovan är lite budgettips.

1. Stickad mysig tröja för under 500 lappen (här) 2. Whiskeyglas, går alltid hem, är sjukt snygga och går alltid att använda till middagen också (här) 3. En nyckelknippa med skruvmejslar och en kapsylöppnare (här) – Min pappa är galen i praktiska prylar så den vore perfekt till honom 4. En chokladkaka tillägnad alla fina pappor (här) 5. Whiskey spelet, hur roligt? (här)

De mesta kommer ifrån Lagerhaus, de har nämligen en liten fars dag flik på hemsidan som jag kikat på så de är bara och springa in i närmsta butik och handla något i sista minuten om man inte redan gjort det. Har man inte så mycket pengar över så tycker jag chokladkakan var lite gullig.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna