Aktivt dokument6

DSC01252_Fotor

Sitter just nu på tåget påväg till Stockholm och snacksar på RAW-bite baren här ovan, då jag inte hann äta någon lunch. Ska på möten, inspelningar och en privat spelning med Demi Lovato på MTG kontoret idag och sen imorgon så ska jag på middag och November Lights. En riktigt trevlig helg med andra ord.

Älskar att få hem Primatlådan!!! Inte bara för att man varje gång blir överraskad över vilka nyttigheter det är i utan också för att man får testa på olika barer, chips och snacks som man annars inte hade vågat testa. Typ dom här bönchipsen som kom i lådan exempelvis. De var jättegoda men jag hade inte vågat köpa dem och testa från affären då det inte låter speciellt gott med bönchips.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna