Tycker det är jätteroligt att läsa listor hos andra bloggare oavsett om det handlar om kärlek eller veckan som varit. Så när jag hittade den här roliga This or That listan hos Bianca så tänkte att jag att det kunde vara roligt om jag la upp den också.

Vad tycker ni om listor? Är det rolig underhållning?

tumblr_nwy90yjPKA1ruqaqno1_500

Chips eller popcorn – Popcorn eller Dorritos (om det räknas som chips)

Kjol eller klänning – Klänning!!

Favoritsnacks – Nyttiga rawfoodbarer, kakor, bollar, godisar, ja allt som har med rawfood att göra eller typ gröna smoothies med massa nyttigheter i som spirulina, kale, maca, baobab osv. Är verkligen nördig när det kommer till healthy stuff.

Foundation eller Idpuder –Foundation, har aldrig testat Idpuder hör och häpna?

20152

Vasen på bilden ovan kommer härifrån

Utekväll eller hemmakväll – Usch, jag hatar att behöva välja mellan dessa två för jag gillar båda lika mycket. En galen utekväll kan jag värdera precis lika mycket som en mysig hemmakväll med ett glas vin och lite varm choklad tillsammans med en vän.

Mascara eller läppglans – Läppglans, är beroende och skulle inte klara mig utan det! Utan läppglans känner jag mig precis som Maria Montazami utan läppstift, naken, rädd och exposed haha..

Laga mat eller bli serverad mat – Behöver jag ens svara på den här frågan? SERVERAD såklart!!! För som ni säkert inte missat så är jag sämst på att laga mat. Borde dock försöka ge mig på lite matlagning och receptläsning så att jag lär mig. Herregud, det är pinsamt att jag är 21 år gammal och knappt kan koka ett ägg perfekt.

DSC05990

En god hamburgare som riktigt smälter i munnen slår ju faktiskt det mesta, visst?

Favvo rätt – Pasta alfredo, friterad sushi med spicy mayo, svensk tacos, en riktigt god hamburgare, min pappas alla olika slags grytor och wokpannor, ja det finns mycket jag gillar.

New York eller London – Den är svår, men tror ändå det blir New York. Vädret där är betydligt härligare och jag är ju verkligen en vädermänniska.

Plattat eller lockigt – Lockigt alla dagar i veckan, trivs verkligen inte i platt hår.

Mössa eller hatt– Hatt helt klart! Jag passar verkligen inte mössa.

Klackar eller sneakers – Klackar, äger typ inte ett par sneakers. Måste köpa!

Senast överförda6

Drömresemål – Sydafrika och Maldiverna. Men just nu är jag helt insnöad på Sydafrika. Min nageltjej Agnes berättade massor om Sydafrika sist jag gjorde mina naglar hos henne så blev helt besatt i att jag måste åka dit nästa höst.

Mest minnesfulla resan – Wow vad svårt, alla mina resor har varit så olika och så roliga och minnesfulla på olika sätt. Skulle inte vilja byta ut eller ändra på någon. Mina 8 månader i Australien är precis lika roliga att titta tillbaka på som surfresan i Marocko som inte alls blev som jag tänkt mig. Men resan jag precis gjorde genom USA, Mexico och Jamaica är nog fortfarande den absolut roligaste jag gjort.

Pizza eller hamburgare – Hur mycket jag än älskar pizza så är jag oftast mer sugen på hamburgare. Ja, hamburgare blir det!

keeping-up-with-the-kardashians-2

Favvo program på tv – Keeping Up With The Kardashians, Prison Break, Gossip Girl och Solsidan.

Midsommar eller julafton – Midsommarafton utan tvekan, jag älskar Midsommar. Det är min favorithögtid all times, så mysigt med kransar i håret, god mat och att bara fira in sommaren.

Äta ute eller hemma – Äta ute. Dels eftersom att jag avskyr att laga mat själv men också för att jag älskar att atmosfären på restauranger. Att bara sitta och titta på folk med ett glas vin i handen och sen beställa in massa olika rätter och bara testa och testa och äta och äta. Älskar att äta ute!

Film eller serie – Serie. Älskar att totalt fastna i en serie och att inte kunna bärga sig efter att nästa avsnitt ska komma ut.

Vänner eller familj – En härlig blandning av båda, har inte umgåtts med min familj på evigheter dock då vi åkt utomlands om varandra på ett helt sjukt sätt, så nu skulle det faktiskt vara lite mysigt. Innan jag åkte iväg så åkte mamma och pappa till New York och nu hann jag komma hem en dag innan de åkte till Los Angeles, när de sedan kommer hem så åker syrran iväg till Afrika samma dag.

IMG_7595.JPG

Dansa till House eller Rnb – Jag älskar verkligen House. Men snälla, finns det något bättre än att skaka loss till RnB? Därför jag älskar London och New York, bara en massa RnB klubbar som spelar allt ifrån Beyonce till Chris Brown och Kid Ink.

Drinkar eller shots – Helst vill jag inte välja något då jag är en vinare hehe. Men om jag måste så blir det nog drinkar ändå, är ingen shotperson. Fireball och fisherman slinker ner ganska enkelt dock.

Godis eller bullar – BULLAR, föredrar helt klart bakverk framför godis. Och allra helst lussebullar tror jag!

Väska eller skor – Jag är varken väsk- eller skomänniska. Tycker det är så tråkigt med mode och materiella ting, måste bli bättre på det. Kan någon hjälpa mig?

Smokey eye eller eyeliner – Smokey eye passar mig bäst!

IMG_6828.JPG

 

Baddräkt från Missguided

Mest nöjd på min kropp – Älskar mina händer, långa fingrar och kurvor.

Minst nöjd med min kropp – Precis som Bianca skrev på den här punkten så ska man aldrig vara missnöjd med sig själv då det bara finns en av dig, vilket är det vackra med oss människor. Det jag är minst nöjd med på min kropp har därför inte med utseendet att göra utan mitt största komplex är nog att jag inte har någon kontroll över min kropp. Det låter lite skumt men jag vet exempelvis inte hur jag ska posa för att framhäva mina fina sidor b.la., har dålig hållning och är bara allmänt osmidig.

Lugn familjesemester eller partysemester – Just nu, lugn familjesemester. Skulle verkligen behöva ligga på en och samma solstol i en hel vecka. Sen tycker jag det är roligt att blanda äventyr och lugn med party, precis som vi gjorde på den här USA och Centralamerika/ Karibbienresan. Det är allra roligast.

classy-tassel-ysl-bag-kenzas-KenzaZouiten_mad-4

IMG_09401-1024x637

Högst upp på önskelistan – En YSL, Celine eller Chanel. Vill verkligen köpa en fin märkesväska. En perfekt julklapp till sig själv kanske?

Vad dricker jag helst utomlands – Vatten, eller ett kallt glas vitt. Är inte så mycket för annan dryck än vatten faktiskt.

Snapchat eller Instagram – Snapchat tror jag, jag älskar att följa kändisar där och få följa med in their real life. Följer ni Kylie Jenner exempelvis? Hennes snap är bäst! Hon heter @kylizzlemynizzl

DSC02182

Favorit podcast – Men hallå? Måndagspepp såklart!

Vad jag vill ha just nu – Långt hår och en spraytan (trots att jag varit utomlands) hehe…

Frukost eller middag – Frukost, älskar frukost, dör för frukost och kan äta frukost tre gånger om dagen om så behövs.

Vad spenderar jag mest på – Mat och Resor!

Favvo låt just nu – Lyssnar mycket på den här och den här just nu och sen självklart Sorry med Justin Bieber. Har ni hört hans allra senaste förresten? Inte alls lika bra som Sorry och What Do You Mean, men helt okej. Man vill bara ge honom en kram när man hör den haha <3 Vad gör jag ikväll – Packar upp min resväska och fortsätter gå igenom min alldeles för långa mejllista… Har så mycket att göra just nu..

Alpamayo peak in Cordilleras mountain Alpamayo peak in Cordilleras mountain

Att skriva ut1

Skidsemester eller tropisk semester – Tropisk semester! Finns inget jag avskyr mer än kyla… Hade dock hellre varit på skidsemester under alla vintermånader än att vara i Sverige där det knappt är någon vinter eller skidåkning… Och det vore faktiskt roligt att åka till Alperna nästa år, har ju inte varit där än. Men just nu, värme tack!!!

Något jag aldrig skulle göra – Nöja mig med ett vanligt Svensson liv här hemma i Sverige. Säger inte att det är något fel på det livet, det är bara ett liv jag inte vill leva.

Kaffe eller Te – Te, te, te! Men föredrar att dricka kaffe ute faktiskt.

Vad är jag sämst på – 1. Att ta tag i saker!!!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna