God Morgon!

Åt en sen middag igår på East men blev så besviken då jag råkade beställa in sushi med koriander… Och för er som känner mig så vet ni ju att koriander är det absolut värsta jag vet. Blev så ledsen… Kvällen blev bättre då vi sedan mötte upp Charlie och Daniel och tog några drinkar på Publico.

Bilderna är ifrån igår när jag mötte upp Molly för en snabb varm choklad på Wienercafeét. Nu ska jag ut till mina kusiner i Täby och mysa lite och sen tänkte jag dra en runda på stan för att hitta något fint att ha på mig ikväll då jag ska på Novemberlights och middag ikväll tillsammans med Nouw-gänget. Ska bli riktigt kul faktiskt. 

Förresten, tuna in på Rix FM nu klockan 09.24!! Jag och Ellinor är nämligen med och snackar lite snabbt om vår podcast Måndagspepp och det vill vi ju inte missa haha.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna