Åh, vad jag längtar tillbaka till Mexico just nu när jag ser dom här bilderna och sedan tittar ut genom fönstret mot höstrusket. Har drabbats av Wanderlust tror jag, för vill bara iväg hela tiden. Jag känner mig liksom så tom och halv här hemma som att jag inte kan vara hundra procent genuint lycklig här. Men det kanske är för att jag inte trivs i vardagen just nu, att jag inte känner att jag hittat min trygghet, min plats, precis som jag och Ellinor pratade om i senaste poddavsnittet. Eller vad tror ni?

Vet också med mig att jag är väldigt ivrig och vill göra så mycket som jag bara kan på så kort tid som möjligt för att jag är så rädd att ångra chanserna jag aldrig tog, men samtidigt så kan jag inte göra allt hela tiden. Det funkar liksom inte. Usch blir stressad bara jag tänker på det. Vill liksom hinna med allt, göra allt och se allt men nu måste jag nog försöka vara här och nu och hitta det härliga i livet här.

Ses vi på Novemberlights ikväll förresten?

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna