När jag läste Ellinors inlägg om pappor och Fars Dag så fick jag lite ont i hjärtat. Det är så lätt hänt att man glömmer bort att visa uppskattning gentemot sina föräldrar och hur lyckligt lottad man faktiskt är när man har två föräldrar som alltid finns och har funnits där för en. Jag är och har alltid varit dålig på att visa uppskattning mot mina föräldrar och speciellt min pappa. 

Vill därför bara säga tack pappa för att du är och alltid varit världens bästa förebild. Jag ser verkligen upp till dig och jag vill tacka dig för att du alltid ställt upp för mig, oavsett om det handlat om kompisdilemman eller om jag behövt montera upp en byrå och du helhjärtat släppt allt annat du egentligen skulle behövt göra för att hjälpa till (undra egentligen hur många gånger du fått hjälpa mig med sådana där händiga och tekniska saker haha)

 

Vet inte vad jag hade gjort utan dig alla gånger jag exempelvis haft stora bråk med mamma och du alltid funnits där utanför allting med konstruktiv kritik och rådgivning, som en annan trygg axel man kan luta sig mot.

En annan sak jag minns extra väl är när jag i början av mellanstadiet tyckte det var jättejobbigt att hoppa höjdhopp på idrotten varpå du byggde upp en hemmagjord höjdhoppsställning nere i källaren och hjälpte mig och träna varje dag efter skolan så att jag skulle klara det.

Grattis på farsdag, världens bästa pappa <3

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna