Har fått en del tråkiga kommentarer här i bloggen på senaste som jag kände mig tvungen att kommentera. Det har låtit såhär: ”Den gamla hanna känns verkligen som bortblåst, känns som att du mest bryr dig om vilka kändisar som hängt var och andra ytliga saker. Trist” och så har det låtit såhär.. ”Ibland rådiggar jag dig och ibland tycker jag du verkar vara så fruktansvärt blåst och naiv. Dessvärre framträder det sistnämnda mer och mer. Jag hoppas du får ett liv med en överflöd av snygga selfies, outstanding moments och där allt bara handlar om dig, för det tycks du så väldigt önska”

När jag läser dom här kommentarerna känner jag bara fan vad tråkigt att ni känner så här och tror det här om mig då jag faktiskt trodde att jag var bra på att visa en rättvis bild över vem jag är och vad jag står för här i bloggen. Jag har skrivit mycket om kändisar och det ytliga klubblivet, det har jag absolut. Men det har jag gjort för er, för att jag trodde att ni tyckte sådant var roligt att läsa om. Jag försöker ju skriva om sådant som jag tror att ni ska tycka är roligt och intressant att läsa om här på bloggen. Inte för att jag vill skryta om vilket flott och fancy liv jag levt i Miami eller New York. Självklart tycker jag att det är lite ballt att jag faktiskt hängt med en av världens mest betalda och kända idrottsmän, men det skulle väl vem som helst göra?

Jag förstår att det är lätt hänt att man skapar sig en uppfattning om hurdan någon är bakom sin datorskärm och när man läser en blogg, eftersom att man ofta inte tänker på att det faktiskt bara är ett handplock ur denne bloggarens liv som han eller hon delar med sig av. Men mitt bästa tips till er är att försöka sluta göra det, för i slutändan så är det ändå bara ni själva som förlorar på det ändå.

Jag är en impulsiv, positiv tjej med härlig energi som älskar att skratta och lever för att resa, lära känna nya människor och testa på så mycket jag bara kan på så kort tid som möjligt. Jag är smart, jag har båda fötterna på jorden men tillåter även mig själv att sväva iväg ibland och leva i min lilla lyckobubbla. Jag skulle inte påstå att jag är den mest allmänbildade människan i min umgängeskrets, men jag är inte dum när det väl kommer till kritan. Jag må vara lite blåögd ibland, men det är bara för att jag alltid tror det bästa om andra. Men i grund och botten så är jag en smart, ambitiös och duktig 21 årig helt vanlig tjej som faktiskt kan distansera sig från en lyxig utekväll i New York med ett gäng snorrika killar som dricker upp min årslön på en timme och det trodde jag ni faktiskt visste.

Jag har bara skapat mig förmånerna och haft turen att träffa på både kända och rika människor men det är inget mer med det. Jag är ju precis som vem som helst, en helt vanlig tjej från lilla Söderköping som går ut med min hund, dricker te med mina vänner och gillar att hänga med mina killkompisar när dom spelar FIFA. Att tro att hänga med rika människor och kändisar i ytliga bekantskapskretser är det enda jag vill göra borde ni ju alla förstå är helt fel uppfattning.

Kram på er!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna