Senast överförda3

Har börjat värdera att fixa naglarna så mycket högre än vad jag tidigare gjort. Numera känns det liksom värt att lägga pengarna på eftersom att jag känner mig så himla mycket fräschare och finare i ett par riktigt snygga naglar.

Sist jag var hos min nageltjej Agnes på salong Stiligt här i Västerås så ändrade jag formen lite mot för vad jag brukar ha och så valde jag en höstigare färg och visst blev det snyggt? Jag har alltid kört på rätt fyrkantiga naglar men nu så testade jag att runda till dem ännu mer och jag älskar det. Trivs så bra i det! Har även insett att jag troligtvis bara kommer fortsätta köra på helfärgat eller fransk då jag tröttnar så fort om jag gör en massa mönster och dylikt.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna