I dagens avsnitt av min och Ellinors podcast Måndagspepp så har vi med föreläsaren och mental coachen Johannes Hansen. Han är jätteinspirerande och har typ svar på allt! Vi pratar om hur man blir modigare, vilka de vanligaste problemen och rädslorna unga tjejer kommer med till Johannes, berättar om våra egna problem osv. Ett sjukt inspirerande och lärorikt avsnitt med andra ord.

På vår Instagram @måndagspepp2015 tävlar vi också ut Johannes bok ”Fuck Your Fears”, så gå in och tävla där för att vinna ett signerat ex eller köp den direkt HÄR!! Lovar att det inte är något ni vill missa.

Ni hittar som vanligt avsnittet på ITunes, Podcasterappen eller HÄR på vår lilla samlingssida hos Ilikeradio.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna