Jag har blivit nominerad i kategorin ”Årets Snapchattare” i en helt ny bloggala som går av stapeln den 5e December i Stockholm. Hur roligt? Älskar Snapchat, älskar att vara nominerad i den kategorin och skulle älska att få kamma hem det priset så rösta på mig HÄR!

Bloggeventet heter Social Media Party och är ett event där ni läsare under en hel dag kommer få hänga med era favoritpersoner inom sociala medier. En dag fylld av inspiration, karriärstips och härliga möten med några av Sveriges kändaste profiler inom sociala medier med andra ord. Vore därför superroligt om ni ville komma då jag och Ellinor självklart kommer finnas där tillsammans med en rad andra profiler som Blondinbella, Michaela Forni, Anita Schulman, Daniel Paris m.m

Måndagspepp

Det är dock lite helt bestämt vad jag och Ellinor ska göra ännu så om ni  har några förslag på vad vi kan hitta på så får ni gärna kommentera dem här. Skulle ni tycka det var roligt med en livepodd? En föreläsning? Någon rolig challenge? En intressant gäst vi kan bjuda in? Ge oss jättegärna förslag för vad ni skulle vilja att vi gjorde.

HÄR kan ni köpa biljetter till eventet som är för alla och HÄR (längst ner på sidan) kan ni tävla om biljetter till galan som är för speciellt inbjudna senare på kvällen.

Hoppas vi ses där!!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna