tommy-ton-victoria-secret-fashion-show-2015-06

tommy-ton-victoria-secret-fashion-show-2015-005

Senast överförda8

tommy-ton-victoria-secret-fashion-show-2015-006

tommy-ton-victoria-secret-fashion-show-2015-10

Senast överförda7

tommy-ton-victoria-secret-fashion-show-2015-014

tommy-ton-victoria-secret-fashion-show-2015-018

Har ni sett bilderna från årets Victoria Secret Show? If not, no you have haha! Tycker det är så roligt att kolla på alla kreativa outfits, vingar och artisterna som är med. Och extra roligt i år är ju att Kendall och Gigi är med då jag älskar dem, speciellt tillsammans. De känns liksom som en så härlig duo precis som mig och Ellinor.

På tal om Ellinor och Victoria Secret Fashion Show… Minns ni när vi var i London förra året samtidigt som VS Fashion Show hölls där och vi blev bjudna på en av efterfesterna och folk trodde att vi hade varit med i showen? Så himla roligt! De var flera stycken som gick fram och frågade vår promotor om de fick ta en bild med oss haha. Fine att Ellinor lika gärna hade kunnat gå showen, men jag? 1.63 cm???

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna