IMG_8285.JPG

IMG_8279.JPG

IMG_8288.JPG

Alltså efter idag så är jag bara ännu mer övertygad om att attraktionslagen fungerar (för er som inte vet vad det är, lyssna på mitt och Ellinors poddavsnitt om attraktionslagen). Jag har liksom på riktigt tänk på New York typ varenda dag sen vi var där i September. Kollat tillbaka på bilder, kikat på flygbiljetter, pratat om att jag verkligen vill åka tillbaka nu i December osv. Vad händer idag? Jag får ett samtal från Dasha och det lät ungefär så här….

Dasha: Vad gör du 11-14e december? Är du hemma då?
Jag: Eh, ingenting… Ja, jag är nog hemma.. Vadårå?
Dasha: Nä tänkte bara kolla om du vill med till New York?
Jag: Haha? Var det ens en fråga?

IMG_8281.JPG

IMG_8284.JPG

IMG_8280.JPG

IMG_8290.JPG

Ska med andra ord åka till New York om fyra veckor tillsammans med ett gäng andra bloggare och DeoDoc (ni vet intimdeon jag skrev om här för ett tag sen). Hur roligt? Jag ska stanna helt själv i två dagar extra också som om någon av er är i New York 14-16e december, let me know och så kan vi hitta på något. Alltid roligt att äta middag tillsammans med någon än själv haha! Åh, är så himla taggad på det här!!!!!!

Måste förresten börja ta tag i den här New York guiden till er, kommer ha sån jäkla koll på New York efter den här resan eftersom att jag maxade med information sist <3

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna