Hallå alla ressugna härliga ungdomar!!! Ni har väl inte missat mitt inlägg ”Söker du en reskompis?” som jag skrev för några dagar sedan där jag bad er som söker en reskompis kommentera en text om er själva, vart ni vill resa, vilken budget ni har osv för att kunna connecta med varandra.

Det är över 100 personer som har kommenterat, det betyder alltså att det finns över 100 olika resor och 100 härliga, nya kompisar att hitta i det inlägget. Hur roligt? Det var ju trots allt via en resa som jag och Ellinor blev bästisar och som jag blev vän med världens finaste Molly och mina älsklingar Anna och Olivia. Så vem vet, kanske finns er framtida bästis i kommentersfältet? Så gå in och kommentera och håll utkik efter någon som ni tror ni kan passa ihop med.

Klicka här så hittar ni dit.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna