1. Gynning design rödvinglas (här) och vitvinglas (här) 2. Tallrikar med guldkant (här) 3. Ljusstake med tre kulor (här) ljusstake med en kula (här) 4. Mässing ljuslyktor (här)

Många som frågar vad jag önskar mig i julklapp så här får ni min lilla önskelista so far. Och som ni märker så önskar jag mig lite vuxnare saker i år som typ tallrikar och kastruller hehe.. Vill även väldigt gärna ha de där två Gynning glasen för att göra min lilla samling komplett. Och sen tycker jag att tallrikarna med den tunna gulkanten är så himla fina.

Aktivt dokument1-001

5. Kastrull- och stekset från G.R.Y.M i koppar (här)

 Ja, hur snygga är inte dessa koppar kastruller?

Vill verkligen ha!!!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna