Senast överförda6

IMG_8454.JPG

Det här är de absolut godaste rawfood snackset någonsin, ni måste testa dem! De är helt klart mina nya favoriter men macabollarna jag brukar göra (recept här) ligger straxt efter. Är ni redo för receptet för de här raw chili chocolate browniesen?

20 BITAR

? 1 dl solrosfrön
? 1 dl pumpakärnor
? 4 msk kakao
? 1 nypa havssalt
? 1 liten torkad chili
? 1 tsk vaniljpulver
? 2 msk krossade linfrön
? 4 msk kokosflingor
? 20 dadlar (urkärnade)
? 1-2 msk vatten
? 2 msk torkade gojibär
? 1 dl mandel
? 1 nypa havssalt

Lägg solrosfrön och pumpakärnor i en mixer och mixa tills det blir till mjöl. Häll sedan i kako, salt, chili, vanilj, linfrön och kokosflingor och kör igen tills allt blandas.

Lägg i dadlar och kör tills det blivit en massa. Tillsätt vattnet och mixa lite till för att få smeten att gå ihop. Lägg till sist i gojibär och mandlar och pulsa med kniven ett par gånger tills allt blandas.

Tryck ur smeten i en form (cirka 15 x 20 cm) till ett cirka 3 cm högt lager. Strö över lite havssalt. Ställ in i frysen. Ta ut efter cirka 30 minuter och skär upp i bitar. Sätt sedan in i frysen igen och ät dem kalla efter ytterligare 30 min. De kan därefter förvaras i antingen kyl eller frys men jag föredrar frysen.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna