Jag älskar Halebops kärleksfulla budskap i deras kampanjer och reklamfilmer. Därför blev jag så himla glad när jag blev tillfrågad om att göra ett samarbete tillsammans med dem där vi ska försöka “översätta” bort nättrollen. Halebop har i och med detta gjort en supermysig kortfilm (se ovan) som heter Telefonkungarna som handlar om ett gäng unga killar som tar fram sajten lovecorrect där man skriver in ett dumt ord eller en taskig mening som sedan OMVANDLAS till något fint. Tex blir “Du är så himla ful” istället “Du är så himla fin”, hur mysigt?

Tanken med videoklippet och lovecorret är att om alla näthatare skulle skriva de dem vill ha sagt på sajten först så skulle internet bli till en bättre och trevligare plats och ingen skulle bli ledsen.

Kika på sajten Lovecorrect här
Jag ? Halebop

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna